cursuri online asociatia generatia iubire

 IN CURAND

Asociatia „GENERAȚIA IUBIRE” impreuna cu INSTITUTUL de NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICĂ SOMATO-INTEGRATIVĂ, va pun la dispozitie o serie de cursuri online si programe de restructurare mentala si emotionalamenite sa:

– aduca informatie noua pe drumul cautarilor voastre;

– completeze informatia din domeniul in care activati sau va doriti sa incepeti sa activati;

– contribuie la dezvoltarea voastra personala cu informatie aplicabila in orice domeniu al vietii in care doriti sa obtineti excelenta;

sa va imbunatatiti starile emotionale, sa restructurati modul de gandire si actiune pentru facilita atingerea mai usoara si mai rapida a obiectivelor.

 

Cursurile sunt structurate pe mai multe module, continand (in functie de curs): materiale text, video, imagini, bibliografie, teste pentru exersarea insusirii informatiilor pentru fiecare modul si o testare finala din intreaga materie care va fi urmata de eliberarea unei diplome din partea INSTITUTUL de NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA cuprinzand:

- numarul de ore dezvoltare personala aferent fiecarui curs

- atestatul pentru practica psihologica necesar sudentilor la psihologie 

- formare profesionala complementara

Cursurile cuprind informatii din abordarile terapeutice: cognitiv-comportamentala, hipnoza, art-terapie, terapie asistata de animale, Neuro-Programare-Lingvistica, nutritie, eco-psihologie, somato-terapie, medicina alternativa s.a.

Programele de restructurare mentala si emotionala (consiliere psihologica) sunt structurate pe mai multe module, continand (in functie de curs): materiale text, video, imagini, lista cu resurse si indicatii pentru viitor.

 

I. Cursuri online 

1. Psihoterapia Cognitiv-comportamentala
2. Hipnoza
3. Neuro-Programare Lingvistica (NLP)
4. Invatare rapida
5. Inteligenta emotionala
6. Cuplu/sexualitate
7. Comunicare eficienta
8. Terapia cu animale sau zooterapia

II. Programe de restructurare mentala si emotionala 

Intervin in viata noastra tot felul de evenimente, unele de o importanta emotionala mai mica, altele care ne impacteaza profund. Sunt momente in care simtim ca “nu stim de unde sa apucam” procesarea si integrarea situatiilor si cum sa ne accesam puterea interioara si resursele pentru a ne recapata starea de bine si a gasi solutii de rezolvare. De multe ori astfel de momente ale vietii le procesam singuri, insa altele sunt mai usor integrate si rezolvate cu ajutorul unui specialist care priveste situatia obiectiv, care te poate asculta si accepta asa cum esti si te poate ghida potrivit tie si situatiei cu care te confrunti. In cazul in care simti ca ar fi bine-venita ghidarea unui specialist pentru o anumita situatie din viata ta, pentru a simti cu adevarat o schimbare si pentru a ne asigura ca devine din ce mai clar si mai usor de parcurs drumul catre starea pe care ti-o doresti, este de obicei nevoie de un minim de 10 sedinte. Uneori schimbarea poate interveni mai repede, alteori mai tarziu, astfel cele 10 sedinte reprezinta o medie a timpului necesar pentru a dobandi noi abilitati, pentru a activa noi resurse, pentru a dezvolta noi moduri de perceptie si comportament.

Pentru a veni in sprijinul tuturor persoanelor interesate si pentru a facilita investitia financiara, de timp si de locatie, platforma noastra ofera o serie de 10 sedinte pentru cele mai des intalnite stari emotionale neplacute si situatii de viata cu care ne putem confrunta si pentru care cautam adesea o imbunatatire.

Accesati urmatoarele pachete de consiliere psihologica:

  1. Stari de anxietate si atacuri de panica
  2. Stari depresive
  3. Emotivitate crescuta si teama de a vorbi in public
  4. Indecizie personala sau profesionala
  5. Incredere scazuta si capacitate asertiva mica
  6. Dificultati ale relatiei de cuplu
  7. Procesul de doliu
  8. Sindromul burnout
  9. Managementul timpului si eficienta personala si profesionala
  10. Educatia pozitiva la copii

Metodele folosite imbina tehnici din abordarile psihologice cele mai cunoscute si testate ca avand cel mai mare grad de eficienta: cognitiv-comportamentala, neuro-programare lingvistica, terapie sistemica, hipnoza si relaxare ericksoniana, gestalt terapie, somatoterapie.

Eficienta acestor sedinte depinde in mare masura de dorinta dumneavoastra reala de schimbare si de atentia si timpul acordate exersarii schimbarii. Este posibil ca unele persone sa simta ca sunt suficiente aceste sedinte, altele sa simta nevoia sa continue. In acest caz puteti apela la alte pachete terapeutice ale platformei noastre avand subiecte legate ca tematica de cautarile dumneavoastra sau puteti continua apeland la consultul unui specialist fata in fata.

Recomandare: lasati cel putin 5 zile intre sedinte pentru a permite informatiei sa se proceseze si la nivel inconstient si pentru a beneficia de  timpul necesar exersarii pasilor respectivi. Cand treceti la sedinta urmatoare, revizuiti si informatiile anterioare si notati-va modificarile de orice fel observate.

Costuri: 1 sedinta gratuita (sedinta generala de introducere in cunoasterea functionalitatii psihicului si recomandari generale pentru activarea si mentinerea starii de bine) + 9 sedinte X 80lei/sedinta = 720 lei/pachet

Pachetul se achita integral, iar link-ul de acces online la sedinte il veti primi pe mail dupa ce faceti dovada achitarii pachetului.

Datele pentru achitarea pachetului sunt: cont RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura (plata se poate face si in valuta, banca va converti automat moneda), cod SWIFT: INGBROBU si cod BIC: INGB (pt depuneri din alta tara).

Dupa accesarea a 2 programe din platforma noastra, veti primi un Voucher de 100 lei pentru a obtine un discount pentru oricare alt program accesat din orice sectiune a platformei. Voucher-ul este transferabil rudelor de gradul I!

Acces sedinta generala gratuita aici

  Acceseaza pachetele de consiliere psihologica                      Suna specialistul pentru programare

Alimentatie sanatoasa: RETETE                                        Resurse pentru acasa         

                            

 

Go to top