Reguli de functionare in bune conditii ale forumului Consiliere-psihoterapie.info.

Forumul Consiliere-psihoterapie.info este un spatiu deschis fiecarui utilizator cu cont activ si profil completat in totalitate.
In aceasta sectiune a sitului este stimulata comunicarea libera, dialogul si schimbul de idei.
Consiliere-psihoterapie.info doreste sa ofere utilizatorilor care folosesc forumul un mediu de discutii, calm si primitor, in care accesul sa fie facil si la indemana oricui.
Orice utilizator care foloseste forumul are dreptul de a deschide un subiect nou de discutie odata cu publicarea fiecarui sondaj de opinie.
Accesul la forum este posibil numai in masura in care contul de utilizator este activ.
Un utilizator al carui cont a expirat nu mai poate accesa forumul si implicit, nu mai poate publica pe forum.
Utilizatorii vor folosi pe forum un limbaj decent care sa nu aduca lezari moralitatii sau personalitatii oricarui alt utilizator.
Utilizatorii care folosesc forumul nu vor introduce pe site si nu vor transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
Utilizatorii care folosesc forumul nu vor face public nici un material din mesageria interna, numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, adrese internet (URL-uri), nume de utilizator pe alte site-uri, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale personale sau ale altor persoane.
Utilizatorii care folosesc forumul nu vor vor insinua ca anumite informatii introduse personal pe forum sunt furnizate de Consiliere-psihoterapie.info, fara a avea acordul nostru prealabil.
Consiliere-psihoterapie.info monitorizeaza in mesajele publicate pe forum.

Echipa Tehnica isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori, astfel incat pe forum sa primeze calmul si dialogul intre toti utilizatorii.
Consiliere-psihoterapie.info pretuieste orice opinie a utilizatorilor sai, considerand ca numai printr-un dialog permanent poate oferi cele mai bune servicii membrilor. horsepower monitorizeaza continutul forumului insa nu poate raspunde tuturor mesajelor care ii sunt adresate.
Pentru a trimite un mesaj, o intrebare, o plangere sau orice altfel de sugestie utilizatorii au la dispozitie adresa tech@Consiliere-psihoterapie.info

Alegerea nickului
A se avea in vedere, ca alegerea nickului (userului), sa nu aibe caracter pornografic, erotic, indecent, caci vom fii nevoiti sa va banam de la inceput. Dupa inscriere, vom controla nickul, si in functie de sensul numelui, va vom avertiza prima data, sa luati cu noi legatura asupra corecturilor de rigoare.
Nu va adaptati la regula Forumului, veti primi ban dupa aceea, pina va veti hotari la schimbarea necesara.
Pentru informatii mai multe ne puteti contacta la adresa de email tech@Consiliere-psihoterapie.info

Poze
Va rugam sa va ginditi cind bagati poze si la cei cu dial up, la care o poza supradimensionata, se incarca foarte greu.
De aceea, cu ajutorul unui program de prelucrare a pozelor (digitale, scanate), se poate micsora poza cu un diametru care sa se incadreze in limitele forumului, a chenarului.

Limbaj-Scriere
Va rugam cind scrieti ceva in forum, sa nu folositi limbajul scris de pe messenger, chat, sau mai stiu eu ce prescurtari, pentru a ne intelege bine, cit de cit.
Ganditi-va ca nu toti folosesc acest limbaj scris, si de multe ori nu se poate intelege dorinta, sau idea dumneavoastra.
Cautati cit se poate, sa scrieti, si pe intelesul celorlalti.
A nu se uita ca sintem o gramada si de peste hotare, iar limbajul folosit de domniile voastre, citeodata, nu poate fi inteles. Stim ca este un supliment de vointa, scrisa, dar ar fi bine sa ne acomodam cu totii.
Va multumim pentru intelegere.

Restrictii
Consiliere-psihoterapie.info monitorizeaza mesajele publicate pe forum.
In cazul in care regulile de postare pe forum au fost incalcate de utilizatori horsepower editeaza mesajele.
Prin editare horsepower intelege: inlocurirea unor cuvinte/enunturi care nu respecta regulile de folosire a forumului, eliminarea definiva a acestora din mesaj sau stergerea definitva a mesajelor, sau dupa caz, a intregului topic. Singurul motiv pentru care mesajul unui utilizator poate fi editat este nerespectarea regulamentului de folosire a forumului.
In cazul in care un utilizator are de facut o plangere la adresa unui mesaj publicat pe forum o poate face la adresa tech@Consiliere-psihoterapie.info. Aceasta este singura modalitate de primi un mesaj oficial din partea Consiliere-psihoterapie.info
Consiliere-psihoterapie.info este sigurul care are dreptul de a hotari asupra continutului mesajelor publicate si asupra respectarii regulilor de folosire a forumului.

Avertismentul
Consiliere-psihoterapie.info poate trimite prin e-mail un avertisment prin care sa aduca la cunostinta utilizatorului / utilizatorilor faptul ca regulamentul de publicare pe forum nu a fost respectat.
Avertismentul este prezentat prin e-mail catre utilizatori si o data cu primirea sa intervine si atentionarea asupra faptului ca la urmatoarea abatere posibilitatea utilizatorului respectiv de a publica pe forum va fi restrictionata pentru 15 zile. Avertismentul poate fi contestat printr-un mesaj trimis la adresa tech@Consiliere-psihoterapie.info.
Contestatia va fi analizata si va primi raspuns in maxim 72 ore.

Suspendarea temporara
O a doua abatere de la regulamentul de folosire a forumului este insotita de o suspedare a dreptului de a posta mesaje pe forum pentru o perioada de 15 zile.
Suspendarea se refera numai la dreptul de a posta mesaje, nu si la accesarea si rasfoirea/citirea forumului.
In acest interval, contul utilizatorului va ramane functional, avand acces la toate celelalte resurse obisnuite.
Totodata, supendarea temporara a dreptului de a posta mesaje pe forum va fi marcata pe forum printr-o iconita speciala.
Dupa 15 zile suspendarea va fi ridicata.
Suspendarea temporara poate fi contestata printr-un mesaj trimis la adresa tech@Consiliere-psihoterapie.info.
Contestatia va fi analizata si va primi raspuns in maxim 72 ore.

Suspendarea definitva
La o a treia abatere de la regulamentul de folosire a forumului, intervenita la un interval mai mic de doua luni de la prima suspendare, dreptul de a posta mesaje pe forum va fi suspendat definitv pentru respectivul cont.
Acest lucru nu va mai fi anuntat prin e-mail.
Suspendarea definitiva poate fi contestata printr-un mesaj trimis la adresa tech@Consiliere-psihoterapie.info.
Contestatia va fi analizata si va primi raspuns in maxim 72 ore.
Go to top