contact Psihoterapeut si Trainer NLP Laura Maria Cojocaru 

 Pentru a castiga timp si energie, inainte de a suna pentru o programare, 
am rugamintea sa cititi rubrica INFO TERAPIE, pentru a afla detaliile care va intereseaza (costuri, durata, frecventa s.a.).
 Sunati-ma doar daca sunteti in acord cu ceea ce ati citit in rubrica INFO TERAPIE si sunteti hotarat/a sa faceti o programare!
Numerele de telefon afisate sunt doar pentru programari, pentru alte informatii aveti tot necesarul pe site, la INFO TERAPIE si in celelalte sectiuni.

Multumesc frumos pentru intelegere!

 

 Pentru urgente sau in cazul in care eu nu mai am locuri libere, va puteti programa la colegele mele:

Andra Tanasescu, tel.: 0728 075 221
Elvira Tanasescu, tel.: 0752 959 730 
Veronica Burci, tel. 0749 096 150 
  

adresa contact

   Atentie!  Nu raspund la apelant cu ID ascuns
si nici la numere de telefonie fixa!

Important:

Sedintele de psihoterapie la care te programezi si nu poti ajunge din varii motive, daca nu anunti cu 24 de ore inainte, se platesc!

Majoritatea psihologilor/psihoterapeutilor au aceasta conditie care uneori starneste nedumerire, poate chiar deranj: "de ce sa platesc daca nu am venit si nu am lucrat?"

Chiar...de ce?

Atunci cand suni in gluma (una proasta de altfel) la salvare, pompieri sau orice alt tip de echipa de interventie rapida, primesti amenda. De ce? Pentru ca echipa/persoana respectiva nu mai poate fi disponibila in acel moment in alt loc unde cineva are nevoie de ajutor, poate chiar de salvarea vietii.
Tot asa, atunci cand te programezi la un psiholog si din varii motive te razgandesti, anunta anularea sedintei cu cel putin 24 de ore inainte, pt ca psihologul sa poata fi disponibil sa programeze o persoana care poate are nevoie de sustinere chiar in acel moment pentru a evita un sucid!

 

Este important sa respectam viata si sanatatea celorlalti, timpul si munca psihologului si promisiunile facute, deoarece aceste aspecte cresc si mentin respectul de sine!

Multumesc frumos pentru intelegerea si respectul acordat!

 
Cabinet Laura Maria Cojocaru 1
Adresa cabinet:
B-dul Stirbei Voda, Nr. 7A
Craiova / Dolj / Romania

Programari la telefon:
0725161169
   
Daca nu raspund atunci cand ma sunati, este posibil sa fiu in timpul unei sedinte de psihoterapie!
Sunati din nou la fara 10`- fara 5`, cand pot fi in pauza!
 
CONCEDIU DE ODIHNĂ: 24.12.2020 - 10.01.2021


 
Go to top