Radiestezie intuitiva


 

Am placerea sa va invit la primul workshop de radiestezie intuitiva, 23-24 iunie la Craiova.

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa afle mai multe despre propria persoana, despre capacitatile umane ascunse si implicit nefolosite, despre relatia intre om, natura, univers.

Radiestezia este o disciplina relativ exacta, care de-alungul istoriei s-a dezvoltat pe doua mari platforme: platforma holistica si platforma stiintifica. In functie de orientarea scolilor, aceste platforme au servit ca suport de dezvoltare fie in planuri separate, fie combinate. Diverse orientari au dus radiestezia inclusiv spre misticism religios.

Dincolo de aparenta materiala, tot ceea ce se manifesta in jurul nostru in plan fizic este energie, iar energia inseamna informatie. Aprofundarea acestei cunoasteri ii poate releva oricui foloseste aceste notiuni in plan benefic, un univers despre lumea nevazuta care este prezenta in noi, cu noi, la tot pasul.

Intuitia este una dintre cele mai importante insusiri umane, care de-a-lungul timpului, al focusarii umanitatii in zona strict materialista,  si-a pierdut din ce in ce mai mult din putere. Informatia este in noi, cu noi si oriunde de jur imprejurul nostru. Intuitia esta arta si capacitatea accesarii informatiei… 

Practic in acest curs, structurat in doua parti, vom invata nu numai tehnici radiestezice, ci si tehnici care sa ne ajute sa aprofundam si sa folosim capacitatea intuitiva in viata de zi cu zi.

Detalii despre platforma cursului puteti gasi la http://www.gnosa.ro/radiestezie-intuitiva,

Inscrieri la: Terapeut Mihaela Popescu, tel.0724 083881, email: popescu_mihaela2007@yahoo.com, Craiova, Clinica TerraPsi

Costul cursului: 250 lei

Va astept cu drag,

Dorian

 

 

Dorian Radu

 

http://www.gnosa.ro

mail to: dorian.radu@gnosa.ro

tel: +4 0723 066 073

facebook: dorian.radu

skype: dorian.radu


Go to top