noimage

Alina N 14.01.2010

,

M-a ajutat foarte mult! Recomand din tot sufletul si multumesc! Alina N.
Intr-adevar un om de nota 10 si un bun ascultator. Multumesc!
noimage

raluca 14.05.2010

,

noimage

Adina 28.05.2011

,

A fost o binecuvantare ca am intalnit-o pe Laura. Un specialist si un om de calitate deosebita! Felicitari!
Recomand, un psiholog profesionist, cu experienta si empatie
noimage

Daniel 27.11.2012

,

noimage

Gabriel Popa 8.02.2013

,

Excelent! Schimbare rapida si in toate planurile vietii mele!
Excelent! Mi-a schimbat viata!
noimage

Marius 12.04.2013

,

noimage

Beatrice Nanu 14.08.2013

,

O super profesionista!!!
Participarea si la cursurile de dezvoltare personala organizate de psihoterapeutul Laura Maria Cojocaru te ajuta sa te cunosti mai bine, sa te descoperi, sa devii tu insati.
noimage

Ioana C 14.09.2013

,

noimage

Diana 12.07.2013

,

Recomand cu drag! :) Viata mea a fost pusa pe fagasul dorit de mine de mic copil. Alaturi de Laura am invatat ca visele nu sunt doar vise, ci pot deveni realitate.
Un terapeut foarte bine pregatit, recomand!
noimage

Ioana 14.09.2014

,

noimage

Vlad Marius 12.10.2014

,

Cei care au nevoie de un psiholog, pot apela cu toata încrederea la Dna Laura! Eu cu siguranta am sa revin si la alte grupuri, cursuri pe care le organizeaza pentru ca oricand avem ceva nou si bun de invatat!
O persoana deosebită pentru care am numai cuvinte de lauda și un profesionist desavarsit, care m-a ajutat sa o scot la capăt atunci când nu mai vedeam rezolvare.
noimage

Oana B 25.10.2014

,

noimage

Daniel 9.11.2015

,

Anxietatea se vindeca, va spun din propria experienta, chiar daca pot spune ca nu ma simt refacut complet, in mare parte am reusit sa trec peste aceasta perioada grea. Trebuie sa aveti incredere in voi si sa fiti constienti ca aceasta stare este trecatoare dar este nevoie de multa incredere, rabdare si munca cu gandurile care iti creeaza aceasta stare. Va doresc numai ganduri bune!
Buna ziua! Am fost la dna Laura in 2010, am facut o depresie care s-a suprapus peste o problema de sanatate.Un om de o calitate extraordinara,un bun profesionist,empatie fata de pacient,disponibila oricand la solicitarile telefonice.Am ramas in bune relatii,ori de cate ori am nevoie stiu ca exista cineva acolo care are rezolvare ptr orice problema a mea sau a familiei mele,Acum sunt un om normal care se bucura de viata,de familie,de bucuriile mici si mari ale vietii. Multumesc mult,dna Laura!
noimage

Flori 16.10.2015

,

noimage

Roxana 24.08.2015

,

Am simtit ca sunt la limita dintre rational..si nebunie.....credeam ca nimic nu ma poate aduce la liman, negam ca am o problema , eram sceptica in ceea ce priveste psihoterapia , pana cand " m-am obligat" sa incerc, am ezitat de cateva ori pana sa sunt ....dar ma bucur ca am facut-o .Depresia, sentimentul de neputinta ca nu o sa am puterea sa ies din starea de anxietate care ma epuiza nu numai psihic dar si fizc pe zi ce trece , a inceput sa treaca , procesul a fost lung si incet , dar cu efect.
Am ajunsa la Laura intr un moment critic al vietii mele. Eram acolo pt ca ea sa ma vindece de tristete, dezamagire si depresie. Am pus toate astea pe umerii ei!la prima sedinta i am consumat toate sevetelele! :))To ce uram la mine ea mi a aratat cum sa iubesc, fericirea nu vine din exterior, ci din interior. *Eu voi traii frumos si bine, femeie minunata!te indragesc intuneric si lumina!*
noimage

Cosmina 8.10.2015

,

noimage

Cristina 5.04.2015

,

Mă simțeam rătăcită, tristă, a nimănui...Laura mi-a arătat calea (către mine!), mi-a dezvăluit atâtea laturi frumoase ale vieții, m-a ghidat să descopăr că eu îmi aparțin numai mie, ca fericirea mea depinde numai de mine. Mă simțeam dezamăgită, ignorată, nesemnificativă, ea m-a învățat să mă prețuiesc, să mă pun pe primul plan. Sa nu mă judec, să mă iubesc întâi pe mine, apoi pe ceilalți. Sa caut în mine răspunsurile, să mi ascult sufletul, intuitia. Sa nu creez dependente de alte persoane, să fiu prietena mea :)... Sa nu mai consider un defect faptul că sunt sensibila, pentru că oamenii sensibili sunt oameni frumoși... Sunt atâtea de spus despre câte m-a învățat Laura, printre lacrimi de recunoștință... Si toate acestea nu au fost insuflate, ci, cu profesionalism si mult suflet, deduse si concluzionat de mine, sub îndrumarea pas cu pas a Laurei... Dacă v-ați simțit vreodată așa cum m-am simțit eu înainte să o cunosc, nu ezitați, oameni dragi ... Cautati-o! Va v-a primi cu un zâmbet și o îmbrățișare calda!
Laura mi-a schimbat viata in bine. Recomand cu incredere si drag!
noimage

Claudia 6.07.2015

,

noimage

Genoveva 4.08.2015

,

1. Care este subiectul grupului la care ai participat? Grup de dezvoltare personala 2. Ce te-a determinat sa participi la acest grup? Curiozitatea 3. Ce iti doreai sa afli/inveti la inceputul grupului? Nu am fixat asta de la bun inceput, am fost curioasa sa vad ce poate aduce nou o astfel de experienta 4. Cat din ceea ce ti-ai dorit ai gasit la acest grup? Am obtinut mai mult decat am vrut 5. Au fost utile informatiile primite? Da 6. In ce domenii ale vietii le-ai aplicat sau intentionezi sa le aplici? Tot timpul, informatiile primite au devenit un nou mod de viata 7. Ai recomandat sau intentionezi sa recomanzi si altor persoane acest tip de grup? Da 8. Ce a schimbat in tine acest grup? Perceptia asupra vietii
Foarte multumit, recomand cu caldura!
noimage

Dumitrascu 24.08.2015

,

Scrie o marturie noua
Go to top